Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Kiinan saapuminen, ajokorttihuijaukset ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 9. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 15. tammikuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul totesi juuri vähän sitten, 9. tammikuuta 2023, lehdistötilaisuudessa Suvarnabhumin lentokentällä Bangkokissa toivottaakseen kiinalaiset turistit tervetulleiksi Thaimaahan, että kiistanalainen sääntö, jonka mukaan Thaimaahan lentämiseen vaaditaan todisteita Covid-rokotuksesta, peruutetaan. .
  2. 269 ​​kiinalaista turistia Kiinan Xiamenista on laskeutunut Thaimaan Suvarnabhumin lentokentälle tänään 9. tammikuuta.

Ensimmäinen ryhmä kiinalaisia ​​vierailijoita saapui lentokentälle klo 12, ja kolme näkyvää hymyilevää thaimaalaista ministeriä toivotti heidät lämpimästi tervetulleiksi: kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul, liikenneministeri Saksayam Chidchob ja matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn. .

3. Liikennepistevähennysjärjestelmä on otettu virallisesti käyttöön Thaimaassa 9 ja se muuttaa Thaimaan pahamaineisten liikennerikkomusten oikeudelliset seuraukset lopullisesti.

Liikennepisteet on vähennetty XNUMX thaimaalaiselta kuljettajalta uuden liikennejärjestelmän ensimmäisenä päivänä.

4. 300 bahtin maahantulomaksun perimisen odotetaan astuvan virallisesti voimaan tämän vuoden kesäkuussa.

Tätä maahantulomaksua ehdotetaan hallitukselle ensi kuussa, koska suunnittelemme sen tulevan voimaan 1. kesäkuutast Tämän vuoden.

5. Maaliikenneministeriön Phuketin toimisto on varoittanut verkossa tapahtuvasta ja laittomasta ajokorttihuijauksesta.

Ajokorttipalveluhuijaus on levinnyt sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien Phuketin ex-pat sosiaalisen median ryhmissä ja vastaavissa ryhmissä Pattayassa viime viikolla.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.