Etsittiin singaporelaista epäiltyä Ponzi-suunnitelmassa Phuketin lentokentällä

Phuket -

Singaporelainen etsintäkuulutettu epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hänen epäillään osallistuneen Ponzi-huijaukseen.

Phuket Immigration Officers kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Daryl Cai Yonghuin, 32, Singaporen kansalaisen, sen jälkeen, kun hän oli Department of Special Investigationin (DSI) etsintäkuulutettuna. Hän oli matkalla Singaporeen.

Mr. Yonghui on yksi tärkeimmistä epäillyistä väitetyssä Forex – 3D-valuuttapyramidihuijauksessa. Lähes 10,000 XNUMX thaimaalaista teki valituksen tästä Ponzi-huijauksesta.

Herra Yonghui ei heti käsitellyt syytöksiä ja kieltäytyi puhumasta lehdistölle.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.