Lapset on kutsuttu tapaamaan Phuketin kuvernööriä lastenpäivänä

Phuket -

Lapset kutsutaan tapaamaan Phuketin kuvernööriä hänen työhuonekierrokselleen Phuketin maakunnan hallintokeskuksessa lastenpäivänä (14. tammikuuta)th).

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kutsuu lapset tapaamaan häntä työhuonekierrokselle Phuketin maakunnan hallintokeskuksessa (New Provincial Hall) Tha Kreang Roadilla Talad Nueassa, Phuket Townissa huomenna klo 8–00.

Luvassa on paljon toimintaa, pelejä, lahjoja, välipaloja ja jäätelöä myös lapsille. Tule tapaamaanSetä Narong kuvernööri".

Lähes kaikki Phuketin paikallisviranomaiset järjestävät toimintaa lapsille. Katso tiedot alta.

Minne mennä lasten päiväksi Phuketissa

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.