Ulkomaalainen lomalla oleva lääkäri pelastaa venäläisen naisen hukkumisesta Patong Beachillä

Patong -

Ulkomaalainen turisti, joka on laillistettu lääkäri, pelasti venäläisen turistin hukkumasta Patong Beachillä.

Patongin hengenpelastajat kertoivat Phuket Expressille, että eilen (11th), kello 4 venäläinen naisturisti kamppaili merivedessä. Ulkomaalaiset turistit, jotka näkivät tapauksen, auttoivat nostamaan hänet rannalle.

Naispuolinen venäläinen turisti oli tajuton eikä hänellä ollut pulssia. Miespuolinen ulkomaalainen turisti ja Patongin hengenpelastajat tarjosivat venäläiselle naiselle apua ja elvytystoimintaa, ennen kuin hänen pulssinsa havaittiin uudelleen. Hänet kiidätettiin Patongin sairaalaan.

Patongin hengenpelastaja kiitti miespuolista ulkomaalaista turistia, joka on lääkäri hänen avustaan ​​tapaukseen.

Avulias turisti kieltäytyi tunnistamasta, koska hän ei ole sankari ja auttaa vain apua tarvitsevia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.