Alueella 88 (mukaan lukien Phuket) takavarikoitu 1,199 tuliasetta, 430,029 8 luotia ja XNUMX XNUMX metamfetamiinipilleriä

Phuket -

Alueen 8 (mukaan lukien Phuket) poliisin rikosten tukahduttaminen 19. joulukuuta alkaenth joulukuuhun 23rd takavarikoi 88 tuliasetta, 1,199 430,029 luotia ja XNUMX XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Lehdistötilaisuus pidettiin eilen (11th) alueen 8 poliisiasemalla Maikhaossa, Phuketissa, jota johti apulaispoliisipäällikkö kenraali Surachate "Big Joke" Hakparn.

Yli 517 paikkaa haettiin seitsemässä maakunnassa: Surat Thanissa, Nakhon Si Thammaratissa, Chumphonissa, Krabissa, Phang Ngassa, Ranongissa ja Phuketissa.

Kaikkiaan takavarikoitiin 88 ampuma-asetta, 1,199 430,029 luotia, 305 619 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa kidemetamfetamiinia ja yhteensä XNUMX epäiltyä pidätettiin. Suurin osa ampuma-aseista takavarikoitiin Nakhon Si Thammaratissa, jota seurasivat Surat Thani ja Chumphon.

Big Joke kertoi The Phuket Expressille ja muille tiedotusvälineille, että tukahdutuksen tarkoituksena oli varmistaa turvallisuus joulun ja uudenvuoden festivaalin aikana matkailuprovinsseissa rikollisuuden ja huumeiden ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.