Rantakauppiaat saivat kiinni 49 kelluvasta lyhdystä Phuketissa

Phuket -

Neljä rantamyyjää jäi kiinni 49 kelluvan lyhdyn kanssa Bang Tao Beachillä Thalangissa.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanooin kertoi Phuket Expressille, että piiriviranomaiset partioivat Bang Tao Beachillä Cherng Talayssa viime yönä 9. tammikuutath.

Rannalta löydettiin neljä rantamyyjää, joilla oli 49 kelluvaa lyhtyä. Heidät vietiin Thalangin piiritoimistoon takavarikoituna 49 kelluvaa lyhtyä.

Mr. Bancha kertoi Phuket Expressille, että kaikki neljä myyjää allekirjoittivat sopimuksen, jossa he lupasivat olla myymättä kelluvia lyhtyjä uudelleen.

Jos heidät löydetään jälleen myyvän kelluvia lyhtyjä, heitä vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.