Thaimaa ylläpitää "täysin uudelleen avaamista" -sääntöjä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Vain vierailijoilla, jotka saapuvat maista, jotka vaativat RT-PCR-testin, tulee olla COVID-19-vakuutus.

Bangkok, 9. tammikuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa selventää, että Thaimaa toivottaa edelleen kaikki kansainväliset turistit tervetulleiksi 1 käyttöönotetun täysin uudelleen matkailuun -politiikan mukaisesti.

Thaimaan varapääministeri ja kansanterveysministeri HE Anutin Charnvirakul sanoi "Thaimaahan saapuvilta kansainvälisiltä matkustajilta ei vaadita todisteita rokotuksesta."

Lisäksi ulkomaisten matkailijoiden ei tarvitse esittää ATK- tai RT-PCR-testin tuloksia.

Osana matkailun täydellistä avaamista Thaimaa tarjoaa vierailijoille myös pidemmän oleskelun. Voimassa 31. maaliskuuta 2023 asti oleskeluaikaa pidennetään 45 päivään (30 päivästä) viisumivapauteen oikeutetuista maista/alueilta tulevien turistien osalta ja 30 päivään (15 päivästä) viisumivapauteen oikeutettujen turistien osalta. (VOA).

Vaikka Thaimaa toivottaa kaikki vierailijat tervetulleiksi, vierailijalähteiden markkinat voivat vaatia saapuvilta vierailijoilta, mukaan lukien heidän omat kansalaisensa, jotka palaavat kotiin, saamaan negatiivisen PCR-tuloksen.

Siten Thaimaa pyrkii noudattamaan näiden maiden sääntöjä ja vaatii COVID-vakuutuksen näistä maista tuleville vierailijoille tai Thaimaan vierailijoille, jotka jatkavat matkaansa näihin maihin, mikäli heidän testituloksensa Thaimaassa on positiivinen. Tällaisia ​​maita ovat Kiina ja Intia.

TAT odottaa matkailun elpymisen jatkavan vauhtiaan vuonna 2023 ja tavoittelee 25 miljoonaa ulkomaalaista turistia – yli kaksi kertaa enemmän kuin vuonna 11.5 mitattu 2022 miljoonaa kävijää – ja takaisin yli 50 prosenttiin vuoden 40 2019 miljoonasta kansainvälisestä matkailijasta.

"Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters" -kampanjan avulla matkailijat ympäri maailmaa kutsutaan kokemaan valtakunnan lukemattomia upeita olemassa olevia ja uusia matkailuelämyksiä, -tuotteita ja -palveluita.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.