Rikkominen: Thaimaan kansanterveysministeri sanoo, että Covid-19-rokotteen dokumentointitodistusvaatimukset Thaimaahan saapumiselle perutaan

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi juuri vähän sitten, tänään, 9. tammikuuta 2023, Bangkokissa Suvarnabhumin lentokentällä pidetyssä lehdistötilaisuudessa toivottaakseen kiinalaisia ​​turisteja Thaimaahan, että kiistanalainen sääntö vaatia todisteita Covid-rokotuksesta Thaimaahan lentämiseen peruutetaan.

Tämä on vain muutama tunti säännön voimaantulon jälkeen ja koko viikonloppu kaaosta ja kiistaa äkillisistä säännöistä, jotka häiritsivät monien matkustajien matkoja ja aiheuttivat laajaa hämmennystä.

Anutin totesi lyhyesti, että lentoyhtiöt eivät tarkista Covid-19-rokotusten todisteita lentääkseen Thaimaahan, vaikka Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen eli CAAT oli jo viikonloppuna julkaissut uudet säännöt kaikille lentoyhtiöille ja muuttanut niitä useaan otteeseen, saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin kaikki lentoyhtiöt mukauttavat käytäntöjään uudelleen.

Thaimaan matkailuvirastolta odotetaan pian virallista ilmoitusta. Ei ollut heti selvää, pysyykö Covid-19-tautivakuutus kattaako sairausvakuutus maista, joihin pääsy edellyttää testiä, kuten Intia tai Kiina, vai onko se myös poistettu.

Tämä on kehittyvä tarina, ja päivitämme sinua edelleen täällä TPN-mediassa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.