Thaimaan liikemiehet valittavat uusista turistien Covid-19-rokotteen maahanpääsyvaatimuksista

Kansallinen -

Matkailuun liittyvät toimijat Phuketissa, Phang Ngassa ja Krabissa ovat pyytäneet toimivaltaisia ​​viranomaisia ​​tarkistamaan uusia matkailuvaatimuksia sanoen, että se tuo mukanaan monia hankaluuksia ja estää maan elpyvän matkailualan.

Yhdeksän organisaatiota allekirjoitti yhdessä vetoomuksen 6. tammikuuta pääministeri Prayut Chan-o-challe, terveysministeri Anutin Charnvirakulille, matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarnille ja Thaimaan matkailuviranomaisen kuvernöörille Yuthasak Supasornille muuttaakseen alueelle matkustavia turisteja koskevia vaatimuksia. Thaimaa.

Voit lukea artikkelimme vaatimuksista täältä.

Vetoomus koskee neljää vaatimusta, mukaan lukien:

  1. Turistien tulee saada vähintään 2 annosta COVID-19-rokotetta.
  2. Jos turistin maa vaatii negatiivista RT-PCR-testitulosta ennen paluuta, matkailijaa suositellaan ostamaan sairausvakuutus, joka kattaa COVID-19-testauksen ja -hoidon kulut.
  3. Matkailijoiden tulee suojella itseään kohdemaassa ennaltaehkäisevästi, kuten käyttää maskia julkisissa tai yhteisissä kulkuvälineissä ja pesemällä usein käsiään.
  4. Jos matkailijalla on hengitystieoireita, suositellaan ATK-testiä ja vaikeiden oireiden hakeutumista sairaalaan. Turistien, joiden on tehtävä RT-PCR-testaus ennen kotimaahansa paluuta, suositellaan yöpymistä SHA+ -hotellissa.

Organisaatiot sanoivat olevansa kiitollisia hallituksen huolenaiheista, mutta he olivat huolissaan siitä, että toimenpiteet, erityisesti matkailijoiden vaatimus saada kaksi annosta Covid-19-rokotetta, vaikeuttaisivat matkustamista ja estävät turisteja vierailemasta Thaimaassa.

Useimmat organisaatiot valittivat myös vaatimusten äkillisyydestä ja odottamattomuudesta ja totesivat, että heillä ei ollut aikaa mukautua ja varautua vaikutuksiin.

He jatkoivat, että maat, kuten Venäjä ja Australia, ovat jo poistaneet Covid-19-rajoituksensa, mutta Thaimaa taantui elvyttämällä näitä toimenpiteitä, mikä saattaa saada muut maat menettämään luottamuksensa Thaimaahan. Eräs ranskalainen matkatoimisto kritisoi jo Thaimaata sen "poliittisesta epävakaudesta" ja yritti peruuttaa Thaimaan matkoja.

Yhdeksän organisaatiota ehdottivat sitten, että hallitus muuttaisi rokotteita koskevaa vaatimusta, joka koskee vain turisteja, jotka matkustavat maista, jotka vaativat Covid-testituloksia ennen paluuta.

Hallituksen tulisi vapauttaa turistit, jotka matkustavat maista, joissa tällaista vaatimusta ei vaadita, koska Covid-19 oli näissä maissa jo muuttunut endeemiseksi taudiksi ja suurin osa ihmisistä siellä oli jo täysin rokotettu, vetoomuksen esittäjät sanoivat.

Hallitus ei ollut lehdistöaikaan mennessä vastannut vetoomukseen.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.