Breaking: Thaimaan liikenneministeriö ja siviili-ilmailuviranomainen julkaisi lentoyhtiöille uudet maahantulovaatimukset, jotka tulevat voimaan 9. tammikuuta

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaa on julkaissut uudet pääsyvaatimukset tänä viikonloppuna lentoyhtiöille, kuten kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul alun perin ehdotti aiemmin tällä viikolla.

Tutustu ensin ehdotukseen täällä.

Alun perin uskottiin, että Thaimaan hallitus keskustelee ehdotuksista ensi viikolla, mutta nyt näyttää siltä, ​​että uudet maahantulovaatimukset ovat menneet suoraan liikenneministeriön ja lentoyhtiöille lähetettävän Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen CAAT:n kautta. niin pian kuin mahdollista. Useiden ulkomaisten lentoyhtiöiden kerrotaan jo vahvistaneen uuden tilauksen. TPN on myös yhteydessä Thaimaan matkailuviranomaiseen lisäselvitysten saamiseksi.

CAAT antoi lausunnot kaikille Thaimaahan lentäville lentoyhtiöille ja liikenneministeri Saksayam Chidchob vahvisti määräyksen. TPN-media huomauttaa, että kysymyksiä on tällä hetkellä paljon, mutta ne kannattaa Saksayamin mukaan osoittaa lentoyhtiöllesi tai suurlähetystööllesi. Lehdistöaikaan mennessä ei ole täysin selvää, mitkä menettelyt maa- ja merirajoilla olisivat käytössä, eikä niihin puututtu välittömästi.

Tässä on lehdistön ajan uudet määräykset pitäen mielessä, että tämä on kehittyvä tarina. Määräys on voimassa 9 klo 2023 - 1 klo 00. Muista, että Thaimaan viranomaiset voivat myös jatkaa tilausta harkintansa mukaan. tai jopa keskeyttää sen aikaisin.

1. Kaikkien yli 18-vuotiaiden matkustajien on esitettävä lentoyhtiölleen todiste vähintään kahdesta Covid-19-rokotteesta, CAAT:n alla julkaisema luettelo. Päivitys: CAAT poisti ja poisti tämän luettelon myöhään illalla 7. tammikuuta, joten sitä voidaan tarkistaa tai muuttaa. He voivat myös tuoda lääkärin kirjeen, jossa todistetaan, että he ovat toipuneet COVID-19:stä viimeisten seitsemän päivän ja enintään 6 kuukauden (180 päivän) aikana, tai he voivat saada lääkärintodistuksen siitä, että he eivät voi saada rokotetta. Alle 18-vuotiaita ei mainittu, ja he näyttävät olevan vapautettuja. Rokotteiden on oltava vähintään neljätoista päivää ennen lähtöä, mutta loppurajaa ei ole, mikä tarkoittaa, että jopa kaksi vuotta sitten rokotetut voivat matkustaa.

2. Jos maa, johon palaat Thaimaahan matkustamisen jälkeen, vaatii Covid-19-testin, kuten Intiassa tai Kiinassa, sinulla on oltava sairausvakuutus, joka kattaa Covid-taudin oleskelusi ajan. Tarkkoja dollarimääriä ei annettu. Ohjaamomiehistöt voivat käyttää todisteena yritysvakuutustaan. Thaimaan sosiaaliturvan piirissä olevat entiset ovat vapautettuja.

3. Thaimaan kansalaiset, joilla on Thaimaan passi, on vapautettu kaikista rokotus- ja vakuutusvaatimuksista.

4. Vain kauttakulkumatkustajat vapautetaan.

5. Lentoyhtiön vastuulla on tarkistaa nämä vaatimukset lähtöselvityksessä. Ei tiedetä, onko se satunnainen seulonta vai vaaditaanko kaikkien esittämään todisteet asiakirjoista.

6. Lentoyhtiöiden tulee pyytää Thaimaahan matkustavia matkustajia peittämään naamio matkansa aikana paitsi ateria-aikana tai hätätilanteessa.

7. Jos matkustajalla on merkkejä Covid-tartunnasta, häntä pyydetään suorittamaan Covid-testi omalla kustannuksellaan Thaimaahan saapuessaan.

Tämä on kehittyvä tarina, ja sitä voidaan päivittää milloin tahansa, kun tietoja tulee jatkuvasti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.