PÄIVITYS: Virkamiehet tunnistavat kiertueveneen, jonka väitetään osallisena korallivaurioissa Krabissa

KUVA: Monsoon Garbage Thailand

Krabi -

Viranomaiset ovat tunnistaneet kiertoajeluveneen, jonka väitetään olleen osallisena korallivaurioissa kuuluisan Mu Ko Phi Phin kansallispuiston saarella Krabissa.

Edellinen tarinamme:

On kerrottu, että retkiveneet ja turistisukeltajat vaurioittivat korallia kuuluisan Mu Ko Phi Phin kansallispuiston saarella Krabissa.

Teekawut Sriburin, Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi -kansallispuiston johtaja Krabissa, kertoi Phuket Expressille:

” Olemme tunnistaneet, että kiertoajeluvene on pysäköity laiturille Nuea Klongin alueella Krabissa. Omistajaa kutsutaan tapaamaan viranomaisia. Meidän tulee huolehtia turistien turvallisuudesta ja samalla säilyttää kaunis ympäristömme.”

Lehdistöaikaan mennessä omistajaa ei ollut vielä julkisesti tunnistettu tai tullut esiin.

KUVA: Monsoon Garbage Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.