Etelä-Thaimaan rautatie joutuu toisen epäillyn kapinallisen hyökkäyksen kohteeksi

KUVA: Isranews

Kansallinen -

Rautatieviranomaiset keskeyttivät junaliikenteen Hat Yain ja Khlong Nagaen välillä Etelä-Thaimaassa Songkhlan maakunnassa eilen, tammikuun 3. päivänä, sen jälkeen, kun havaittiin, että yli 325 pulttia rautatieltä ja viisi muuta ratalevyä oli poistettu.

Ekarat Sriarayanpong, Thaimaan valtionrautatien (SRT) PR-keskuksen johtaja, ilmoitti eilen yleisölle, että hänelle ilmoitettiin useiden rautatieosien puuttumisesta Hat Yain ja Khlong Nagan asemien väliseltä radalta Songkhlassa. Hat Yain piiri kello 8.

Tutkimuksessaan rautatieviranomaiset havaitsivat, että radalta oli "poistettu" 325 pulttia ja viisi ratapölkkyä. Myöhemmin turvayksikkö kutsuttiin paikalle tarkastamaan radan syyn selvittämiseksi.

Aiemmin viime vuonna Hat Yain ja Malesian Padang Besarin välillä liikennöinyt rahtijuna suistui kapinallisjoukon toimesta. pommitus raita. Ryhmä räjäytti myös toisen räjähdyksen, kun huoltotyöntekijät korjasivat vaurioitunutta rataa, mikä johti kolme uhria.

 

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.