Kaksi venäläistä pidätettiin kerjäämisestä Surat Thanissa

Surat Thani -

  Kaksi venäläistä turistia pidätettiin laittomasta kerjäämisestä festivaaleilla Surat Thanissa.

Surat Thani Immigration Officer kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät eilen (3. tammikuuta) kaksi venäläistä, Alexander Kirikov, 32, ja Mr. Evgenii Malakhov, 36. Heidät pidätettiin festivaaleilla Taladin kaupunginosassa. , Mueang Surat Thanin alueella.

Surat Thanin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että kaksi venäläistä miestä löydettiin kerjäämässä thai- ja englanninkielisillä papereilla, joissa kerrottiin heidän pakenevan sotaa (Venäjän hyökkäyksen vuoksi Ukrainaan) ja että he tarvitsivat ruokaa ja rahaa.

Kaksi miestä vietiin Surat Tanin kaupungin poliisiasemalle. He kertoivat poliisille saapuneensa Thaimaahan 9. joulukuutath viime vuonna ja olivat käyttäneet kaikki rahansa. He tarvitsivat rahaa thaimaalaisilta ruokaan ja muihin tarpeisiin.

Surat Thani Immigration Officer kertoi Phuket Expressille, että molemmilla miehillä on edelleen lailliset turistiviisumit, mutta heitä syytetään laittomasta kerjäämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.