2023 Thaimaan baari- ja viihdetoiminnan sulkemiset ja viinattomat päivät

Haluatko varmistaa, että olet tietoinen kaikista uskonnollisista ja muista vapaapäivistä, jotka Thaimaan lain mukaan sulkevat kaikki baarit ja KIELTÄVÄT alkoholimyynnin vuonna 2023?

No, Pattaya Unplugged on täällä sinua varten. Seuraavat päivät ovat taattuja sulkemispäiviä vuonna 2023. Tämä tarkoittaa, että baarit, viihdepaikat, Gogot jne. ovat kiinni. KAIKKIEN viinan myynti on kielletty. Mikään kauppa, ravintola tai hotelli ei myy laillisesti näinä päivinä.

Yökerhot, elävän musiikin paikat jne. suljetaan. Useimmat turistinähtävyydet, ravintolat, ostoskeskukset, elokuvat jne. ovat auki… mutta EI viinaa myydä näinä päivinä. Taattuja sulkemispäiviä on viisi ja muutama "mahdollinen" päivä. Sulkuajat ovat yleensä 24 tuntia, keskiyöstä keskiyöhön.

Seuraavat viisi päivää ovat taattuja täydellisiä alkoholinmyyntikieltopäiviä. Jos baarit avataan, ne suljetaan myös näinä päivinä:

Maanantai, 6. maaliskuuta - Makha Bucha -päivä, BAARIEN TAAKETTU SULJETTU

Lauantai, 3. kesäkuuta - Vesak-päivä, BAARIEN TAATTU SULJETTU (Huomaa, kesäkuun 5. päivänä on valtion vapaapäivä, mutta alkoholia ei kielletä tänä päivänä)

Tiistai ja keskiviikko, 1. ja 2. elokuuta - Asahna Bucha -päivä ja buddhalainen paaston alku, BAARIEN TAAKETTU KAHDEN PÄIVÄN SULJETUS

Sunnuntai, 29. lokakuuta - Vassa-päivä, buddhalaisen paaston päättyminen, BAARIEN TAAKETTU SULJETTU. Todennäköisesti hallituksen vapaapäivä maanantaina 30. lokakuuta, mutta ei alkoholikieltoa.

Tärkeää on, että siellä on a YLEISVALI tänä vuonna joka todennäköisesti putoaa toukokuussa, vaikka TARKKA päivämäärä ei ole vielä selvillä. Alustava päivämäärä on 7. toukokuuta, sunnuntai. Thaimaan lain mukaiset parlamenttivaalit kieltävät alkoholin myynnin, vaikka äänestyspaikat sulkeutuvat yleensä vain edellisenä iltana.

Yleensä sulkemisajat ovat noin kello 5:6 edellisenä iltana (lauantai 5. toukokuuta) - klo XNUMX:XNUMX, kun äänestyspaikat sulkeutuvat vaalipäivänä, mutta häiritsevät kahden päivän toimintaa.

Lisäksi ennakkoäänestyksen on tiedetty sulkevan baareja ja alkoholimyynnin myös edellisenä viikonloppuna, mutta sitä ei taata. Jos näin tapahtuu, baarit sulkeutuvat lauantaina 29. huhtikuuta noin klo 5 ja avataan uudelleen, kun äänestyspaikat sulkeutuvat sunnuntaina 30. huhtikuuta.

Rakastetun ja arvostetun kuninkaallisen perheen syntymäpäivät, kun taas valtion vapaapäivät eivät ole alkoholikieltopäiviä.

Tämä on työasiakirja, ja sitä päivitetään säännöllisesti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio julkaistiin sisarsivustollamme Pattaya Unpluggedissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN Media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.