Matkapuhelin palautettiin Kuwaitin turistille Phuketissa, kun taksinkuljettaja oli vihainen huonosta ajovalituksesta, joka otti kännykän ja heitti sen rannalle

Phuket -

Matkapuhelin palautettiin kuwaitilaiselle turistille Phuketissa, kun taksinkuljettaja oli ottanut vahingossa taakse jääneen puhelimen ja heittäneen sen rannalle vihan vuoksi huonosta ajovalituksesta. 

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että eilen (1st), puolenyön jälkeen Mohammad Nusair, Kuwaitin kansalainen, teki ilmoituksen Wichitin poliisille. Hän kertoi poliisille, että hän oli unohtanut matkapuhelimensa matkatoimiston tila-autoon. Hän kysyi tila-auton kuljettajalta, ottiko kuljettaja matkapuhelimen, mutta kuljettaja aluksi kiisti syytökset. Wichitin poliisi ei nimennyt kuljettajaa ja hänen yritystään.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille kutsuneensa kuljettajan poliisiasemalle ennen kuin tämä myönsi ottaneensa turistin matkapuhelimen. Hän oli pudottanut matkapuhelimen Karon Beachille. Kuljettaja sanoi, että hän otti puhelimen ja heitti sen pois, koska hän oli vihainen siitä, että turisti kritisoi häntä väitetystä huonosta ajosta.

Matkapuhelimen GPS osoitti sen sijainnin Soi Palaissa, Chalongissa. Poliisi jäljitti matkapuhelimen ja havaitsi, että se oli ulkomaalaisen kanssa Chalongissa, joka juhli uutta vuotta aiemmin Karon Beachillä. Ulkomaalainen kertoi poliisille löytäneensä matkapuhelimen rannalta ja luuli sen hylätyksi ja siksi vapaaksi otettavaksi. Ulkomaalainen turisti ei selittänyt, miksi hän ei yrittänyt luovuttaa puhelinta viranomaisille.

Matkapuhelin palautettiin lopulta kuwaitilaisturistille, joka ylisti poliisia heidän kovasta työstään. Ei ollut heti selvää, joutuisiko taksinkuljettaja vai ulkomaalainen turisti syytteeseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.