Maya Bay Krabissa suljetaan tilapäisesti useiksi päiviksi tammikuussa korjaustöiden vuoksi

Krabi -

Krabin kuuluisa Maya Bay on tilapäisesti suljettu, mutta vain muutaman päivän, ensikuussa.

Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi -kansalliset viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi National -alueen matkailupaikat, jotka ovat Maya Bay ja Loh Samah Bay, suljetaan väliaikaisesti.

Asianomaiset viranomaiset asentavat ja korjaavat laiturin Loh Samah Bayssa Phi Phi Lay -saarella 15. tammikuuta alkaenth tammikuulle 16th tarjota parempaa palvelua matkailijoille tulevaisuudessa.

Matkailun turvallisuuden vuoksi Loh Samah Bay ja Maya Bay suljetaan väliaikaisesti matkailulta kahdeksi päiväksi 15. tammikuutath tammikuulle 16th, 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.