Phuket ilmoitti kahdesta loukkaantumisesta "New Years Seven Days of Danger" -liikenneonnettomuuksien ensimmäisenä päivänä

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä kahdesta loukkaantumisesta ja kahdesta onnettomuudesta seitsemän päivän ensimmäisenä päivänä (joulukuu 29th, 2022 - 4. tammikuutath, 2023) "Uudenvuoden Seitsemän vaaran päivää" liikenneonnettomuuksien kampanjasta 2023.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (30. joulukuuta) tiedot ensimmäisenä päivänä eilen (29. joulukuuta) "Uudenvuoden seitsemän vaaran päivää" tieliikenneonnettomuuksien kampanjasta.

Yksi liikenneonnettomuus tapahtui Thalangin alueella ja toinen Kathun alueella, jossa kussakin onnettomuudessa loukkaantui yksi nainen. Kuolemia ei raportoitu. Merionnettomuuksia ei raportoitu. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui moottoripyörillä ja useimmat muut liikennemaksut johtuivat kypärän käytöstä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.