Thaimaassa raportoitiin yli 300 tieliikenneonnettomuutta, joissa kuoli 37 ihmistä "Uudenvuoden seitsemän vaaran päivän" ensimmäisenä päivänä.

Thaimaa -

  Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi tänään (30. joulukuuta) yhteensä 349 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 351 ja kuoli 37, ensimmäisenä päivänä (29. joulukuuta) "Uudenvuoden seitsemän vaarapäivän" tieliikenneonnettomuudessa. kampanja.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (41.55 prosenttia) ja rattijuopumuksesta (23.50 prosenttia). Noin 81.51 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä.

43.27 prosenttia liikenneonnettomuuksista sattui eniten valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui kello 6–01, 9 prosenttia.

Eniten onnettomuuksia sattui Lamphunissa (13 kertaa). Eniten loukkaantuneita oli Surat Thanissa (14 henkilöä). Provinssi, jossa kuoli eniten, oli Prachuab Kirikhan (3 kuolemaa).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.