PÄIVITYS: Phuketin lentokentältä hyppäämisen jälkeen kuollut amerikkalainen mies kärsi masennuksesta ja taloudellisista ongelmista

Phuket -

Phuketin kansainvälisen lentokentän kolmannesta kerroksesta hyppäämisen jälkeen kuollut 35-vuotias amerikkalainen mies, joka tunnetaan vain etunimestään Jason, kärsi masennuksesta ja taloudellisista ongelmista.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin kansainvälinen lentoasema on antanut tänään iltapäivällä kello 4 lehdistötiedotteen koskien tapausta (00. joulukuutath). He kertoivat, että ulkomaalainen miespuolinen matkustaja "hyppäsi" kolmannesta kerroksesta kansainvälisen terminaalin lähtölaiturilta. Tutkijat eivät kuitenkaan ole lehdistöaikaan mennessä vahvistaneet putoamisen syytä.

Amerikkalainen mies, joka sai vakavia vammoja putottuaan kolmannesta kerroksesta Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, on julistettu kuolleeksi.

Amerikkalainen mies saapui Thaimaahan Bangkokin lentokentän maahanmuuton kautta 13. Hän saapui Phuketiin 2022 ja kirjautui hotelliin lähellä Phuketin kansainvälistä lentokenttää.

Nyt päivitykseen:

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että uhri kirjautui ulos hotellista 20. joulukuutath. Hän kertoi lentokentän Phuket Tourist Assistance Centerille, ettei hänellä ollut rahaa palata kotiinsa. Hän kertoi kärsineensä masennuksesta. Turistiapuvirkailijat lähtivät alueelta, jossa he tapasivat hänet, lähellä olevat todistajat näkivät uhrin hyppäävän terminaalin kolmannesta kerroksesta."

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Phuket Express ehdottaa Thaimaan samarialaisia, joihin pääsee täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.