Slovakialainen turisti loukkaantui vakavasti törmättyään moottoripyörällään puuhun Kathussa

Kathu -

Slovakialainen turisti loukkaantui vakavasti törmättyään moottoripyörällään puuhun Kathussa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen (28th) Kathu Waterfall Roadilla.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen miehen, joka myöhemmin tunnistettiin Jozef Sykora, 41, Trnavasta Slovakiasta. Hän sai vakavia vammoja ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Pelastustyöntekijät löysivät vaurioituneen moottoripyörän läheltä puun läheltä. Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.