Slovakialainen turisti loukkaantui vakavasti törmättyään moottoripyörällään puuhun Kathussa

Kathu -

Slovakialainen turisti loukkaantui vakavasti törmättyään moottoripyörällään puuhun Kathussa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen (28th) Kathu Waterfall Roadilla.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen miehen, joka myöhemmin tunnistettiin Jozef Sykora, 41, Trnavasta Slovakiasta. Hän sai vakavia vammoja ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Pelastustyöntekijät löysivät vaurioituneen moottoripyörän läheltä puun läheltä. Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.