Nainen pidätettiin ulkomaiselta turistilta varastamisesta Patong Beachillä

Patong -

Thaimaalainen nainen pidätettiin, kun hän oli varastanut ulkomaalaiselta turistilta Patong Beachillä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä eilen (37. joulukuuta) Phuketin paikallinen rouva Rin, 26, nainen.th). Häneltä takavarikoitiin laukku, jossa oli lompakko.

Laukku kuului miespuoliselle ulkomaalaiselle turistille, joka laittoi sen rannalle leikkiessään meressä Patong Beachillä.

Nimeämätön taksinkuljettaja näki epäillyn avaavan turistin laukun, mutta hän ei ottanut sitä ensin, koska hän näki jonkun katsovan häntä. Kahden minuutin kuluttua hän tuli takaisin ja otti laukun ennen kuin kiiruhti pois. Taksin moottoripyörän kuljettaja näki koko tapahtuman.

Kun ulkomaalainen turisti, jonka nimeä hänen pyynnöstään salattiin, tuli myöhemmin takaisin vedestä, hän tajusi, että hänen laukkunsa oli kadonnut. Hän teki ilmoituksen Patongin poliisille.

Myöhemmin moottoripyörätaksin kuljettaja näki epäillyn uudelleen ja auttoi saamaan epäillyn kiinni ennen kuin soitti Patongin poliisille.

Epäilty väitti löytäneensä laukun Kalim Beachiltä lähellä Patong Beachia ja väitti hänen mielestään sen hylätyksi ja siksi vapaaksi otettavaksi.

Epäiltyä naista syytetään varkaudesta. Ulkomaalainen turisti sai laukkunsa takaisin, mutta lompakossa ollut käteistä oli kadonnut. Jäi epäselväksi, pakotetaanko epäilty maksamaan nämä varat takaisin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.