Phuket toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen BH-lennon Bulgariasta

Phuket -

Ensimmäinen BH Airlinesin lento Bulgariasta saapui eilen Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Phuketin kansainvälisen lentokentän virkamiehet ja henkilökunta toivottivat eilen (27. joulukuuta) tervetulleeksi BH Airlinesin ensimmäisen lennon Bulgariasta Phuketiin.

Lentokentälle saapuneella lennolla oli yhteensä 180 matkustajaa. He saivat lentoasemalta matkamuistoksi vedenpitäviä HKT We Care -kasseja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.