Vapaa pääsy museoihin ja historiallisiin puistoihin uudenvuoden aikana

Sala Longsong Pavillion ja Buddhaisawanin kappeli sijaitsevat Bangkokin kansallismuseossa, Bangkokissa

Thaimaa -

Kuvataideosasto on ilmoittanut ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin historiallisiin puistoihin ja kansallismuseoihin 30. joulukuuta alkaenth tammikuulle 2nd uudenvuodenlahjaksi kaikille, myös ulkomaalaisille.

Taideosaston mukaan ilmainen sisäänpääsy sisältää Chao Sam Phrayan kansallismuseon Ayutthayassa historiallisen kultakorunäyttelyn avajaisiin 30. joulukuuta alkaen.

Phra Buddha Sihingin ja yhdeksän muun Buddha-patsaan näyttely avautuu Bangkokin kansallismuseossa 28. joulukuutath tammikuulle 8th.

25. joulukuuta alkaen Bangkokin kansallismuseossa järjestetään Ramayanaan perustuva Khon-ulkoilmanäyttely.

30. joulukuuta - 2. tammikuuta järjestetään "Night @Museum" -toimintaa Bangkokin kansallismuseossa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollemme The TPN medialle, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.