Nosturiauto törmäsi voimatolppaan ja ajoneuvoihin Phuketissa, kuljettaja syyttää jarruvikaa

Thalang –

Nosturiauton jarruvika aiheutti sen törmäyksen sähköpylvääseen, moottoripyöriin ja lava-autoon Koh Kaellaw.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta maanantaiaamuna (26th) Thep Kasattri -päätiellä etelään lähellä Bang Khun alikulkukulkua.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle havaitsemaan, että vaurioitunut nosturiauto oli törmännyt sähköpylvääseen. Loukkaantunut kuljettaja, Suwapan Homthongteerachai, 58, oli jumissa ohjaamon sisällä. Pelastustyöntekijät vapauttivat hänet hydraulisella leikkurilla. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

Suwapan kertoi The Phuket Expressille, että nosturiautossa saattoi olla jarruvika, koska hän ei kyennyt hallitsemaan ajoneuvoa.

Nosturiauton edestä Phuketin kaupungin poliisi löysi vaurioituneen pysäköidyn lava-auton ja kaksi moottoripyörää. Henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Phuketin kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa ja harkitsee lisätoimia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.