Pakistanilainen mies pidätettiin Patongissa 3,270 XNUMX oleskelupäivän vuoksi

Phuket -

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että 35-vuotias pakistanilainen mies pidätettiin Patongissa 3,270 XNUMX päivää hänen laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

He pidättivät Anjum Razan, Pakistanin kansalaisen, Phra Baramee Roadilla Patongissa eilen (26. joulukuutath).

Phuketin maahanmuuttoviraston mukaan hän on tällä hetkellä ylittänyt laillisen viisuminsa 3,270 XNUMX päivää eli lähes yhdeksän vuotta ollakseen Thaimaassa.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittymisestä. Oli epäselvää, miksi herra Raza oli jäänyt viisuminsa yli.

Samana päivänä 44-vuotias intialainen mies pidätettiin Patongissa 1,322 XNUMX päivän kuluttua laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.