Brittituristi loukkaantui vakavasti putottuaan vesiputouksesta Samuin saarella

Samuin saari, Surat Thani -

Brittituristi sai vakavia vammoja putottuaan vesiputouksesta Samuin saarella.

Samuin piiripäällikkö Chayaphon Intarasupa kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta viime viikonloppuna Na Mueang 2 -vesiputouksella.

Yli 30 viranomaista ja pelastustyöntekijää saapui jyrkälle vesiputoukselle. Kesti yli neljä tuntia saada turisti ylös ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Viranomaiset tunnistivat turistin Joshua Peter Kohleriksi, 20, Britannian kansalainen. Hän meni vesiputoukselle 7 muun ystävän kanssa. He kävelivät vesiputouksen huipulle, joka on erittäin korkea ja jyrkkä. Turisteja varoitetaan kyltistä, etteivät he mene tälle alueelle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.