18-vuotinen muistotilaisuus pidettiin Tsunamin muistomuurilla Maikhaossa, Phuketissa

Maikhao, Phuket -

Uskonnollisia seremonioita pidettiin Tsunamin muistomuurilla Maikhaossa 18.th  Phuketin tapaninpäivätsunamin 2004 uhrien muistovuosi.

Kolme uskonnollista seremoniaa, jotka olivat kristinusko, buddhalaisuus ja islam, pidettiin tänä aamuna (26. joulukuutath) Tsunamin muistomuurilla Mai Khaossa, Thalangissa Phuketin saaren traagisen tsunamin 18 vuoden muistoksi.

Seinällä on lueteltu kaikkiaan 45 uhrien kansallisuutta ja heidän ruumiinsa haudattiin muurin taakse hautausmaalle. Seinille asetettiin kukkia tapauksen aikana kadonneiden muistoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.