Thaimaan kuninkaallinen laivasto löytää vielä kaksi ruumista, joiden uskotaan olevan upotettuja korvetin miehistöjä

Kansallinen -

1. laivastoalueen komentaja ilmoitti löytäneensä kaksi muuta ruumista, joiden uskotaan olevan huono-onnisen HTMS Sukhothain miehistön kadonneita ruumiita.

Vara-amiraali Pichai Lorchusakul, 1. laivastoalueen komentaja, sanoi, että ruumiit löydettiin kello 8 eilen illalla, 24. joulukuuta, ja ne kuljetetaan mantereelle HTMS Kraburilla ja HTMS Narathiwatilla. Yksi ruumiista tunnistettiin myöhemmin Waraphong Bunsakorniksi, korvetin miehistön jäseneksi, komentajan mukaan.

Tämä nostaa kuolleiden kokonaismääräksi 11 ihmistä, kun taas 18 on edelleen kateissa. 6 11:stä tunnistetaan HTMS Sukhothain miehistöiksi. Etsintä- ja pelastustyöt ovat käynnissä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.