Epäilty pidätettiin 3,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Thalangissa

Thalang –

Epäilty on pidätetty 3,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Thalangin alueellact.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet epäillyn Pa Klokin osa-alueella, jolla oli 3,000 58 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia.

Epäilty vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Epäillyn nimeä ja ikää ei kuitenkaan kerrottu lehdistölle.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.