Ranskalainen sarjamurhaaja Charles Sobhraj "The Serpent" vapautetaan Nepalin vankilasta

Kathmandu -

Nepalin korkein oikeus eilen (21. joulukuutast) määräsi vapauttamaan ranskalaisen sarjamurhaajan Charles Sobhrajin, 78, joka tunnetaan nimellä "The Serpent" ja "Bikini Killer".

Sobhraj myönsi tappaneensa ainakin 20 nuorta länsimaista reppumatkailijaa Aasiassa, Thaimaa mukaan lukien. Hän laittoi yleensä huumeita juomiin ja ruokaan.

Hänet tunnetaan myös nimellä "Bikini Killer". Thaimaassa hänestä annettiin pidätysmääräys vuonna 1970. Häntä syytettiin bikineissä olevien naisten huumaamisesta ja tappamisesta Pattaya Beachillä.

Hänet pidätettiin Katmandussa vuonna 2004. Nepalin korkein oikeus sanoi, että Sobhraj on jo suorittanut yli 75 prosenttia tuomiostaan ​​hyvällä käytöksellä. Hänellä on myös sydänsairaus. Hän on istunut yhteensä 19 vuotta vankeutta, kun Nepalissa elinkautiset tuomiot ovat 20 vuotta.

Viime vuonna BBC ja Netflix tuotti järkyttäviin rikoksiinsa perustuvan tv-sarjan nimeltä "The Serpent".

Lähteet: kathmandupost Reuters bbc ilmestyy

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.