16-vuotiasta syytetään, kun hän hyökkäsi saksilla neljän teini-ikäisen kimppuun lähellä koulua Phuket Townissa

Phuket -

16-vuotias teini on ilmoittautunut poliisille hyökättyään saksilla neljän teini-ikäisen kimppuun lähelleool Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi The Phuket Expressille, että neljä miespuolista teini-ikäistä on loukkaantunut maanantain (19. joulukuuta) tappelun jälkeen.th) lähellä koulua Phuket Townissa.

Neljä loukkaantunutta olivat 14-17-vuotiaita. Yhtä puukotettiin saksilla keuhkoihinsa, mutta hän on nyt toipunut. 16-vuotias miespuolinen teini eri koulusta Phuket Townissa ilmoittautui poliisille eilen (21. joulukuutast) vanhempiensa kanssa. Epäilty, jonka nimeä ikänsä vuoksi salattiin, myönsi rikoksensa.

Häntä syytetään henkisten ja ruumiinvammojen aiheuttamisesta pahoinpitelystä.

Epäilty aloitti tappelun sanottuaan ryhmien riitelevän ja haastavan toisiaan kuvailemattomasta asiasta. 16-vuotias teini-ikäinen mies selvisi tappelun jälkeen vahingoittumattomana. Paikalta löydettiin sakset, jotka tunnistettiin ensisijaiseksi käytetyksi aseeksi. Poliisin mukaan onnettomuudessa on osallisena vielä kahdeksan teini-ikäistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.