Pakistanilainen turisti sai passin ja 80,000 XNUMX bahtia takaisin, kun hän oli unohtanut ne Phuketin bussissa

Phuket -

Pakistanilainen turisti on saanut passinsa ja 80,000 XNUMX bahtia käteistä takaisin, kun hän oli unohtanut laukkunsa Phuketin bussiin.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että eilen (20. joulukuutath) 40-vuotias pakistanilainen turisti ilmoitti heille, että hän unohti laukkunsa bussiin saapuessaan Phuketiin Surat Thanista. Hän tajusi myöhemmin jättäneensä laukun bussiin.

Phuketin turistipoliisi otti yhteyttä Phuketin bussiterminaaliin ennen kuin he ottivat yhteyttä kuljettajaan. Pakistanilaisen turistin laukku löytyi vielä bussista. Kaikki hänen omaisuutensa, mukaan lukien passi ja 80,000 XNUMX bahtia käteistä, olivat edelleen laukussa.

Tuntematon pakistanilainen turisti kiitti linja-autonkuljettajaa ja Phuketin turistipoliisia heidän avustaan, mutta ei ollut tiedossa, annettiinko palkintoja tai vinkkejä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.