74-vuotias brittimies pidätettiin Samuin saarella 38 päivän oleskelun vuoksi

Surat Thani -

74-vuotias brittimies pidätettiin Samuin saarella Surat Thanissa, koska hän oli ylittänyt lailliset viisumiehdot 38 päivää.

Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet DENNIS ROBERT DESMONDIN, 74, Britannian kansalaisen, hotellin edessä Cherng Mon – Chaweng Roadilla Bo Phutin osa-alueella Koh Samuin alueella.

Poliisin mukaan hän on nyt 38 päivää ylittänyt laillisen viisuminsa oleskelua varten Thaimaassa. Hänet vietiin Bo Phutin poliisiasemalle syytteitä oleskeluajan ylittämisestä. Oli epäselvää, miksi herra DESMOND oli jäänyt viisuminsa yli.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.