Koh Samuin lauttapalvelut avataan uudelleen puolen tunnin välein

Samui -

Surat Thanin kuvernöörin mukaan lautat ovat palanneet normaalisti liikennöimään 2 päivän tauon jälkeen Thaimaanlahden voimakkaista tuulista ja aalloista johtuen.

Tänään, 5. joulukuuta, klo 30 paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Ang Thongin osa-alueen Koh Samuin lauttaliikenne on avattu uudelleen kahden päivän keskeytyksen jälkeen.

C-Transfer Companyn mantereelle liikennöivien lauttojen kyytiin lipunmyyntipisteessä on jonotettu suuri määrä autoja, mikä on aiheuttanut yli 2 kilometriä venyneen jonon liikennetielle.

Matkustajat olivat kansallisesti erilaisia ​​ja osa saapui ennen aamunkoittoa.

Lauttapalvelun tarjoaja on sopeuttanut lautta-aikataulua jumiutuneiden matkustajien mukaan.

Normaalisti lautat lähtevät laiturilta tunnin välein, mutta nykyään ne on sovitettu lähtemään puolen tunnin välein. Tällä pyritään nopeuttamaan matkustajien, henkilöautojen ja maataloustuotteiden kuorma-autojen kulkua. Päivän viimeinen lautta lähtee klo 7 paikallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Ensimmäinen matka alkaa klo 4. C-Transfer Company ilmoitti olevansa valmis lopettamaan palvelun, jos sääolosuhteet muuttuvat epäsuotuisiksi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.