Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Matkailun korkeimmat tulot, Patongin karnevaali ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 12. joulukuuta 2022 sunnuntaihin 18. joulukuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Ruotsalainen mies selvisi hengissä putottuaan hotellin toisesta kerroksesta Patongissa. Poliisi ei löytänyt merkkejä häiriöstä Svenssonin hotellihuoneesta, mutta alkoholijuomia löytyi hajallaan huoneesta. Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että kyseessä oli onnettomuus.

2. Patongista löydettiin olutbaari, jolla ei ollut laillisia lisenssejä huolestuneiden kansalaisten valitusten perusteella.

Baaripäällikkö ei kyennyt esittämään baarin laillista lupaa eikä alkoholin myyntilupaa.

3. Phuket on saavuttanut Thaimaan suurimmat matkailutulot tämän vuoden tammi-lokakuussa.

Phuketin matkailun huippusesonki on odotettavissa joulusta uuteen vuoteen, kun venäläiset johtavat nyt kävijöitä.

4. Vuosittainen Patong-karnevaali on käynnissä Phuketin matkailun sesonkiajan alkamisen merkeissä.

Patongin karnevaali on palannut sen jälkeen, kun se on peruttu viime vuosina Covid-19: n vuoksi.

5. Kiinalainen nainen, jolla on 1,316 XNUMX päivän viisumi, pidätettiin sen jälkeen, kun sosiaalinen media jakoi tarinansa pyytäneensä rahaa enimmäkseen ulkomaalaisilta Phuketin huoltoasemalla.

Hän myönsi poliisille, että hän oli henkilö sosiaalisen median tarinassa ja sanoi, ettei hänellä ollut rahaa maksaa polttoaineensa. Hän kertoi myös pyytäneensä ulkomaalaisilta heidän pankkitiliään väittäen aikovansa maksaa ne takaisin myöhemmin.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.