PÄIVITYS: Patong Hill Road täysin auki

Patong -

Kaikki ajoneuvot saavat nyt käyttää Patong Hill -tietä molemmilla lanes.

Aiemmat tarinamme:

Patong Hillin tien korjaustöiden odotetaan valmistuvan ennen uutta vuotta ja Thaimaan liikenneministeri vieraili Phuketissa.

Kathun PR-toimisto kertoi Phuket Expressille tänä iltapäivänä (19. joulukuutath), että Patong Road on nyt täysin avattu, jolloin kaikentyyppiset ajoneuvot voivat nyt käyttää tietä molemmilla kaistalla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.