Hänen kuninkaallinen majesteettinsa Thaimaan kuningas ja hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningatar teki COVID-19-positiivisen, erittäin lieviä oireita

Thaimaa -

Bureau of the Royal Household ilmoitti tänään iltapäivällä (17. joulukuutath), jossa todetaan, että Hänen Kuninkaallinen Majesteettinsa kuningas ja Hänen Kuninkaallinen Majesteettinsa Kuningatar on diagnosoitu COVID-19-positiivinen.

Ilmoituksen mukaan lääkärit suorittivat säännöllisen COVID-19-seulonnan majesteeteilleen viime yönä (16. joulukuuta) klo 11. Heillä on diagnosoitu COVID-30-positiivinen.

Heillä molemmilla on erittäin lieviä oireita, eivätkä he ole vakavassa tilassa. Lääkärit ovat antaneet lääketieteellisiä hoitoja. Lääkärit ovat pyytäneet majesteettiaan pidättäytymään kuninkaallisista velvollisuuksista tänä aikana.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.