Kolme ihmistä loukkaantui lava-auton kaatuessa ja törmättyä toiseen lava-autoon Kathussa – VIDEO

Kathu -

Kolme ihmistä on loukkaantunut lava-auton kaatuessa ja törmättyä toiseen liikkuvaan lava-autoon Kathussa.

Kathun poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen (15th) ruuhka-aikoina myöhään iltapäivällä Wichit Songkram Roadilla Thai Rath Wittaya -koulun edessä Kathussa.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen mustan lava-auton keskusreservaatista. Mieskuljettaja oli jumissa sisällä. Pelastustyöntekijät vapauttivat hänet hydraulisella leikkurilla, mutta tuntematon kuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Tiellä pelastusryhmän jäsenet löysivät myös vaurioituneen valkoisen lava-auton, jossa oli kaksi loukkaantunutta. Heidän vammansa kuvattiin ei-hengenvaarallisiksi.

Tiellä olevista CCTV-videoista selvisi, että musta lava-auton kuljettaja menetti hallinnan kaarteessa ennen kuin kaatui ja törmäsi valkoiseen avolava-autoon.

Phuketin poliisi kuitenkin jatkaa tutkimuksiaan lisätoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.