Uninen kuljettaja törmäsi sähköpylvääseen ja kotiin Thalangissa

Thalang –

Sähköpylväs melkein katkesi puoliksi ja talo vaurioitui, kun pakettiauton kuljettaja nukahti ajoneuvonsa rattiin tänään Thalangissa.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tänä aamuna (16th) Thep Kasattri Roadilla etelään Sri Soonthornissa.

Pelastuslaitos saapui paikalle etsimään vaurioitunutta pakettiautoa tien varrelta. Läheltä löytyi vaurioitunut sähköpylväs ja vahingoittunut talo.

Kuljettaja Kittichai Kamjaras, 27, loukkaantui käsistä. Hän sanoi olevansa tulossa Surat Thanista ja matkalla Phuketin kaupunkiin. Hän myönsi nukkuneensa ratissa ennen onnettomuutta.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille. Kittichaita syytetään holtittomasta ajamisesta, joka on aiheuttanut omaisuusvahinkoja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.