Phuket Immigration julkistaa äskettäisen oleskeluajan ylittymisen tukahduttamisen tulokset

Phuket -

Phuket Immigration käynnisti äskettäin niin kutsutun "White Accommodation for Foreigners" -hankkeen, jonka tavoitteena on "Phuket to be Crime Free". Hanke keskittyy pääasiassa siihen, että ulkomaalaiset ovat asianmukaisesti rekisteröityinä majoituspaikkaansa, ei overstay.

Phuketin maahanmuuttopäällikkö eversti Tanet Sukchai kertoi Phuket Expressille. "Tavoitteenamme on valvoa Phuketissa oleskelevia ja asuvia ulkomaalaisia ​​varmistaaksemme, että heidät on rekisteröity maahanmuuttovirastoon asianmukaisesti majoitusta varten, eivätkä oleskelun ylittämistä."

"Tämän kuun ensimmäisellä puoliskolla (1. joulukuutast joulukuuhun 15th) yhteensä kuusi ulkomaalaista pidätettiin oleskelun ylittämisestä ja 117 ulkomaalaiselle määrättiin sakkoja siitä, että he eivät rekisteröineet majoitustaan ​​asianmukaisesti. Kahdeksan majoitus-/hotellinomistajaa sai sakon, koska he eivät ilmoittaneet tiloissaan asuvista ulkomaalaisista.

Phuket Express on kattanut joitain oleskelun ylityksiä alla:

55-vuotias filippiiniläinen mies pidätettiin Kathussa, koska hän oli ylittänyt lailliset viisumiehdot 252 päivää.

63-vuotias amerikkalainen mies on pidätetty Phuketissa kahdeksan päivän oleskelun ylittämisestä. Hän ei kuulemma poistunut huoneestaan ​​ja söi vain proteiinikapseleita piiloutuessaan Thaimaan maahanmuutosta.

30-vuotias eteläafrikkalainen mies pidätettiin Thalangin alueella 196 päivän oleskeluajan ylityttyä. Hän oli äskettäin yrittänyt väistää maahanmuuttoa siirtymällä Chiang Raista Phang Ngaan ja sitten Phuketiin. Hän väitti, ettei hänellä ollut rahaa palata kotimaahansa.

Lisäksi 11 tapausta, joissa Thaimaassa oleskelua varten myönnettyjä viisumeja on käytetty väärin, kuten ihmiset eivät todella käy koulua, mutta heillä on koulutusviisumi tai heillä on vapaaehtoinen viisumi, mutta he eivät tee vapaaehtoistyötä, on aloitettu oikeustoimiin (2 tapausta Mueang Phuket, 2 tapausta Patongissa ja XNUMX tapausta Chalongissa). Tanet päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.