Mies löydettiin veitsen kanssa Bangla Roadilta ja vietiin poliisiasemalle

Patong -

Patongin Bangla Roadilta löydettiin mies veitsen kanssa, ja hänet vietiin Patongin poliisiasemalle.

Kathun poliisipäällikkö Siwat Rawangkun kertoi Phuket Expressille, että viime yönä (15. joulukuutath) he suorittivat normaalia partiointia Bangla Roadilla rikosten ja laittomien huumeiden ehkäisemiseksi.

Partio havaitsi, että paikallisen yökerhon edestä löydettiin paidaton thaimaalainen mies kantamassa veistä. Hänet otettiin kiinni ja vietiin Patongin poliisiasemalle kuulusteltavaksi ja jatkotoimia varten.

Poliisi ei tiedottanut tapauksesta enempää. Henkilövahinkoja ei tullut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.