PÄIVITYS: Chalongista Patongiin tien rakentaminen on 80-prosenttisesti valmis

Chalong, Patong -

Rakenteilla oleva varatie Chalongista Patongiin on nyt 80-prosenttisesti valmis.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob tutkivat 24. lokakuuta paikallista tietä Silsuparam-temppelin takana Chalongissa.

Nyt päivitykseen:

Mr. Rewat kertoi Phuket Expressille: "Tämä tie rakennettiin estämään maanvyörymiä tulevaisuudessa ja tarjoamaan muita mahdollisuuksia matkustaa Chalongista Patongiin."

Tien tarkkaa valmistumispäivää ei kuitenkaan kerrottu.

Samaan aikaan, Patong Hillin tien korjaustöiden odotetaan valmistuvan ennen uutta vuotta ja Thaimaan liikenneministeri vieraili Phuketissa.

Uusi paikallinen tie Kathusta Patongiin avattiin virallisesti isänpäivänä 5. joulukuuta 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.