Matkapuhelin unohdettu Phuketin taksissa palasi turistille Arabiemiraateissa

Phuket -

  Matkapuhelin palautetaan Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa turisteille, joka unohti matkapuhelimensa taksiautoon käydessään Phuketissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille saaneensa sähköpostin osoitteeseen [sähköposti suojattu] viime viikolla tuntemattomalta turistilta, joka on nyt Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa etsimässä iPhone 14 Pro Maxia. Turisti unohti puhelimen taksiautoon, joka lähti hotellista Phuketin kansainväliselle lentokentälle 3. joulukuuta.

Phuketin turistipoliisi otti turistiin yhteyttä WhatsApp-sovelluksen kautta. Turisti pystyi tunnistamaan matkapuhelimen sijainnin paikasta, joka oli linkitetty toiseen laitteeseen. Turistipoliisi löysi lopulta taksinkuljettajan ja kuljettaja tarkasteli taksin sisällä ja löysi matkapuhelimen vielä takapenkillä.

Matkapuhelin annettiin turistin ystävälle, joka on Phuketissa, ennen kuin matkapuhelin lähetettiin Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin. Turisti on erittäin iloinen ja arvostaa Phuketin turistipoliisin apua.

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.