Wind Symphony -konsertti Phuketin vanhassakaupungissa – KUVAKIERTO

Phuket -

Puhallinsinfoniakonsertti nimeltä "The Discovery Land" pidettiin Phuketin vanhassakaupungissa viime yönä sunnuntaina (11. joulukuuta)th).

Konsertin avasi Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan Charter Intersectionissa.

Monet ihmiset liittyivät konserttiin pukeutuneena Phuketin perinteisiin asuihin. Konsertti pidettiin samana päivänä kuin Laard Yai Walking Street Market, josta monet ulkomaiset turistit olivat kiinnostuneita.

Tänään (12th), "The Symphony at Sunset" -konsertti pidetään Promthep Capella Rawaissa klo 5-30. Konsertin järjestää Kasetsartin yliopisto.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.