PÄIVITYS: Phuketin lauttapalon kustannukset ovat arviolta kymmenen miljoonaa bahtia

Phuket -

Vahinkojen hinnaksi on arvioitu yli 10 miljoonaa bahtia Koh Sireyn Rassadan lauttapalon jälkeen.

Edellinen tarinamme:

Tulipalo on vaurioittanut laiturille pysäköityä lauttaa Sirey Islandilla Mueang Phuketissa eilen aamulla (11. joulukuuta).

Nyt päivitykseen:

Lautan omistaja Nikorn Tormaitree kertoi Phuket Expressille, että eilen 11. joulukuuta työntekijät siivosivat laituria tulipalon syttyessä. He näkivät savua tulevan lautalta. Tässä vaiheessa lauttayhtiön mielestä se oli onnettomuus.

Palon tarkkaa syytä tutkivat rikostekninen poliisi ja Phuketin merivirasto. Vahingonkorvauskustannusten arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa bahtia.

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja, vaikka videot palosta levisivät sosiaalisessa mediassa. mukaan lukien omamme TÄÄLLÄ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.