Yli 3,000 25 juoksijaa osallistuu Kathu Half Marathon XNUMXth Anniversary Edition -tapahtumaan

Kathu -

Yli 3,000 25 juoksijaa liittyi Kathu Half Marathon XNUMX:eenth Juhlapäiväpainos eilen (11. joulukuuta).

Maratonin johti Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan ja Kathun piirin päällikkö Chaianan Sutthikun.

Mr. Chaianan kertoi The Phuket Expressille: "Kathu Half Marathon on onnistunut, sillä tapahtumaan osallistui paljon juoksijaa, enemmän kuin odotimme. Thaimaalaiset ja ulkomaiset juoksijat viidestätoista maasta osallistuivat neljään eri kilpailuun maratonissa, jotka olivat Walk for Heath 2.5 kilometriä ilman ikärajaa, Fun Run 6 kilometriä, Mini Marathon 10.5 kilometriä ja puolimaraton 21 kilometriä.

"Kathun kunta on myös tukenut urheilua osana paikallista matkailu- ja talouskehitystä", Chaianan lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.