Kuuluisa venäläinen jazzsaksofonisti esittelee Jazz on the Beachissä Karonissa

Karon –

Igor Butman, kuuluisa venäläinen jazzsaksofonisti, on läsnä "Jazz on the Beach" -tapahtumassa Karon Beachilla huomenna (13. joulukuuta).th).

Karonin kunnan suhdetoimintatoimisto kertoi Phuket Expressille, että konsertti pidetään klo 5 alkaen Nong Harn -järvellä Karon Beachillä, ja sinne on vapaa pääsy.

Konsertin tarkoituksena on tukea matkailua, sillä venäläiset turistit ovat nyt Phuketin vierailijoiden ykkönen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.