Tuli vaurioitti lauttalaiturilla Sirey Islandilla, Phuketissa – VIDEO

Phuket -

  Tulipalo on vaurioittanut laiturille pysäköityä lauttaa Sireyn saarella Mueang Phuketissa.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osasto (DDPM Phuket) sai ilmoituksen tulipalosta kello 6 tänä aamuna (00. joulukuuta).th) laiturilla Sirey Islandilla Rassadan osa-alueella.

Palomiehet ja Phuket Express saapuivat paikalle ja havaitsivat, että tulipalo oli liekeissä laiturille pysäköidyssä lautassa. Palon hallintaan kului noin tunti.

Phuket Marine Director kertoi Phuket Expressille, että tuli sai alkunsa veneen edestä ennen kuin se levisi. Lautta oli juuri korjattu ja oli valmis siirtämään matkustajia Phuketista Phi Phi -saarelle, mutta tänään lautalla ei ollut aikataulun mukaista liikennöintiä. Laivaan mahtuu 490 matkustajaa.

Henkilövahinkoja ei raportoitu. Tässä vaiheessa arvellaan, että palo sai alkunsa sähköoikosulusta. Palon tarkkaa syytä tutkivat rikostekninen poliisi ja Phuketin merivirasto.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.