Eteläafrikkalainen mies pidätettiin Phuketissa 196 päivää ylijääneellä, väittää, ettei hänellä ollut rahaa palata maahan

Phuket -

30-vuotias eteläafrikkalainen mies pidätettiin Thalangin alueella 196 päivän oleskeluajan ylityttyä. Hän oli äskettäin yrittänyt väistää maahanmuuttoa siirtymällä Chiang Raista Phang Ngaan ja sitten Phuketiin. Hän väitti, ettei hänellä ollut rahaa palata kotimaahansa.

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin Phang Nga Immigrationilta, että Phang Ngassa oleskeleva afrikkalainen mies piileskeli Phuketissa. He menivät taloon Thalangissa, josta he löysivät Richard Reynoldsin, 30, Etelä-Afrikan kansalaisen.

Mr. Reynolds saapui Thaimaahan huhtikuussa 2019 NON-B-viisumilla. Hän jatkoi viisumiaan Chiang Raissa ja sai oleskella 27. toukokuuta astith, 2022. Hän on nyt ylittänyt 196 päivää. Hän sanoi matkustaneensa Chiang Raista Phang Ngaan ja sitten Phuketiin yrittääkseen välttää häntä jäljittämästä maahanmuuttoviranomaisia. Hän sanoi, ettei hän voinut palata maahan tai saada asianmukaista viisumia, koska hän sanoi, ettei hänellä ollut tarpeeksi rahaa.

Mr. Reynolds vietiin Thalangin poliisiasemalle Phuketiin, jossa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä ja mahdollisesta karkotuksesta ja mustalle listalle lisäämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.