Yli 12,000 XNUMX turistia liittyy Full Moon Party -tapahtumaan Pha-Nganin saarella

KUVA: MGR Online

Pha-Nganin saari, Surat Thani-

Yli 12,000 XNUMX turistia liittyi Full Moon -juhliin Pha-Nganin saarella Surat Thanissa.

Wiwat Chuenban, Thaimaan matkailuneuvoston varapuheenjohtaja kertoi Phuket Expressille "Juhlat pidettiin eilen (9. joulukuutath) Rin Beachillä Baan Tain osa-alueella.

”Yli 12,000 XNUMX thaimaalaista ja ulkomaista turistia nautti juhlista. Myös rannan ravintolat, hotellit ja kaupat olivat täynnä asiakkaita. Tämä oli Full Moon Partyn viimeinen yö tämän vuoden viimeiselle täysikuulle, Wiwat lisäsi.

Samaan aikaan Pha-Nganin piirin viranomaiset ja poliisi partioivat puolueessa turvallisuuden takaamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.